A Netflix radarján a lóverseny

Mindenki előtt ismert a Netflix térhódítása a film területén.

zsokek1-800x445.png

Kedvenc francia szaklapunk, a Jour de Galop információi szerint az amerikai médiaszolgáltató és produkciós vállalat komolyan gondolkodik azon, hogy a lóversenyzésről készít egy sorozatot, hasonlóan a mostanában híres Drive to Survive-hoz, amely a Formula 1 világába enged betekintést.

A tapogatózás a legutóbbi Breeders’ Cup alkalmával kezdődött, amikor a brit lóversenyfutamokat sugárzó Sky Sports Racing összehozta a Netflix vezetőit a szakma számos jövőbeli, leendő szereplőjével.

A próbafelvételek Francis Graffardnál Franciaországban kezdődnek, majd Joseph O’Briennél Írországban folytatódnak, ezt követően pedig a stáb forgatni fog a Pegasus Word Cup-on mielőtt a megvágott anyagot a vezetőknek megmutatnák, akik döntenek az esetleges folytatásról.

A Netflix különösen jó a sporttémájú filmekben (is), hiszen a Girótól a Vueltán át a Tour de France-ig követte a Movistar kerékpárcsapatot, sőt minden idők legnagyobb kosárlabdázójáról, Michael Jordanről is kiadtak egy 10 részes minisorozatot (The Last Dance), amelyben rengeteg, addig sehol másutt nem publikált felvételt is láthattunk az ikonról.

kobe.png

Szerdán egyébként gyásznapot tartunk itt a Favoriton. Egész nap a két esztendeje elhunyt Kobe Bryant-re emlékezünk majd.

Kép: Racing Portal archív

süti beállítások módosítása