Távol-keleti izgalmak

Igaz, hogy a Kincsem Parkban holnap már 11-kor indul a program, de még előtte komoly futamokat láthatunk a Távol-Keletről.

gs_cs.jpg

7:40-kor futják a hatalmas díjazású és létszámú Mile Championship-et Hanshinban (JAP), ahol kiváló esélyt képvisel a közönségkedvenc, a képen látható Sodashi.

sodashi.jpg

Sha Tinban (HK) a decemberi Turf Világbajnokságra készülnek a legjobbak. Három Group 2-es verseny a kínálatban, a megszokott 1200, 1600 és 2000 méteres távokon. A nemzetközi sajtót napok óta izgalomban tartja a két csillag, Golden Sixty és California Spangle csatája a Mile-ban.

A zsinórban 16 győzelmet jegyző, majd kétszer botló Medaglia d’Oro ivadék visszatért a győzelmi útra. Legutóbb (áprilisban) két hosszal verte Starspangledbanner fiát, aki viszont azóta komoly formajavuláson ment keresztül és aratott két remekbeszabott győzelmet.

A nemzetközi értékelésben Sixty 122-őn, míg Spangle 121-en áll, és mivel utóbbi két kilóval kevesebbet fog vinni ezért parázs csatára számítunk, ráadásul ott lesz a gépben a nagy sorozatot megszakító Waikuku is.

Nézzék ezeket a számokat! Káprázatos pályafutás.

 A futamok 8:40, 9:10 és 9:40-kor kezdődnek. Érdemes lesz megnézni őket.

Képek: HKJC_Racing Twitter, JRA Twitter

süti beállítások módosítása