Michelle harmadjára

2021 és '22 után ismét Gulyás Michelle nyerte az öttusa fedettpályás országos bajnokságot.

michelle_lovaglas_2.jpg

Michelle gyakorlatilag megállíthatatlan volt a verseny folyamán. A lovaspályán hibátlan teljesítményt nyújtott, mindösszesen 2 pontot veszített időtúllépés miatt. Az uszodában hozta a formáját és a mezőny második legjobb idejével csapott célba. A befejező kombinált számban Michelle rajt-cél győzelmet aratott, így megvédve országos bajnoki címét. Második helyen a britek versenyzője Kerenza Bryson, harmadikként az egyiptomi Ismail Malak ért célba.

A magyar lányok közül Réti Kamilla óriási kombinált számot produkálva az ötödik helyen, Bauer Blanka szintén az erős befejező számának köszönhetően a 7., míg Barta Luca a 8., Simon Sarolta 10., Alekszejev Tamara 11., Dobronyi Dorina a 13. helyen ért célba.

A Felnőtt OB-t Gulyás Michelle nyerte, a második helyezett Réti Kamilla lett, míg a dobogó harmadik fokára Bauer Blanka állhatott fel. - írja a szövetség facebook oldala.

michelle_vivas_6.jpg

Mi a következő verseny, ahol részt fogsz venni?
Március közepén lesz az első világkupa Kairóban, ahol rajthoz állok majd. Jó emlékeim vannak onnan és megteszek majd minden tőlem telhetőt azért, hogy az Eb-n és a Vb-n is rajthoz állhassak.” - mondta a bajnok szintén a MÖSZ honlapjának.

A férfiaknál Gáll András lett a magyar bajnok!

Gratulálunk!

Fotók: Kristófcsik Rozi/My Horse Gallery
süti beállítások módosítása