Aspiránsok

Észak-Amerika leggazdagabb lova, Arrogate (Unbridled's Song) is szerepel a kilenc aspiráns között akik, 2023-ban bekerülhetnek National Museum of Racing Hall of Famebe.

arrogate-1.jpg

Ezen kívül hat tréner és egy zsoké alkotja azt a 16 személyt, akiknek neve a múzeum Hírességek Csarnokának jelölőbizottsága által kiválasztott szavazólapokon látható.

A további döntősök: Blind Luck (Pollard's Vision), California Chrome (Lucky Pulpit), Game On Dude (Awesome Again), Havre de Grace (Saint Liam), Kona Gold (Java Gold), Lady Eli (Divine Park), Rags to Riches (A. P. Indy) és Songbird (Medaglia d'Oro).

Az idomárok Christophe Clement, Kiaran McLaughlin, Graham Motion, Doug O'Neill, John Sadler és John Shirreffs, valamint az egyedüli zsoké Corey Nakatani.

A szavazásról azt kell tudni, hogy a bizottság minden tagja annyi jelöltet választhat ahányat csak akar (akár az összeset is), de 50%+1 szavazat kell a halhatatlanok társulatába kerüléshez. Így értelemszerűen hiába Nakatani az egyetlen zsokéjelölt, egyáltalán nem biztos, hogy be is iktatják majd.

További kitétel, hogy idomároknak 25, míg a zsokéknak 20 éve kell már engedéllyel rendelkezniük. A telivérek közül azok jöhetnek számításba, akik legalább öt naptári éve visszavonultak már.

A Juddmont képén Arrogate

süti beállítások módosítása