Gratulálunk, Kapitány!

A jövő évtől Ungvári Miklós veszi át a szövetségi kapitányi posztot a magyar cselgáncs-válogatottnál.

ungvarim-og.jpg

A judoinfo.hu szakportál beszámolója alapján Pánczél Gábor mesteredző az év végén, szerződése lejártával távozik, mivel egyesületi feladata miatt nem kívánta meghosszabbítani szerződését. Kovács Antal, a Magyar Judo Szövetség szakmai alelnöke bejelentette, a jövő év elejétől új összetételű szakmai csapat veszi át a magyar válogatott irányítását: férfi szövetségi kapitány a négyszeres olimpikon, olimpiai ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok Ungvári Miklós lesz.

"Hosszas előkészítő munka után tudtuk összeállítani a meggyőződésem szerinti legerősebb és legalkalmasabb stábot, amelyben olyanok kaptak szerepet, akik szakmai tudásuk, emberi kvalitásaik alapján erre a legalkalmasabbak, a hazai judós társadalomban elfogadottak, magas támogatottsággal bírnak, így a közös munka szakmai és emberi feltételeinek megteremtésére képesek. Olyan erős stábot sikerült összehoznunk, amely bárhol a világon megállná a helyét" - mondta Kovács Antal. 

A magyar judosport első és mindeddig egyetlen olimpiai bajnoka hozzátette, minden résztvevő felismerte az összefogás érdekében a feladat fontosságát.

áll az MTI közleményében...

Hogy miért fontos ez számunkra?

Mert a friss kapitány a lovak szerelmese. Nem egyszerűen lovakat tart, hanem kipróbálta már magát díjugratásban, távlovas versenyeken, sőt a Nemzeti Vágtán is.

Gratulálunk a kinevezésedhez, Kapitány!

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

süti beállítások módosítása