Sanna viszatérne!

A hazánkban is jól ismert Alberto Sanna a Dubai World Cup után visszatérne Hongkongba.

sanna.jpg

A licenszet azonban egyáltalán nem biztos, hogy meg fogja kapni, ugyanis 2019 novemberében finoman fogalmazva sem tett meg mindet, hogy Dance With Dragon nyerje a futamot, amelyet a versenybírák 10 nap eltiltással "honoráltak" akkor. Ennél is fájóbb volt számára, hogy a 10 nap letelte után sem kapta már vissza azt.

"Szeretnék visszatérni Hongkongba, de a döntés nem az én kezemben van. A szezont biztosan Katarban fejezem be, majd a dubaji világkupa után lovagolnék ismét ott" - nyilatkozta az olasz.

A tehetséges lovas egyébként hat nagydíjat nyert eddig hazánkban, közte derbyt és kancadíjat is.

anamoe.jpg

A világ pillanatnyilag legmagasabbra értékelt zsokéja, James McDonald is "begyűjtött" egy hatnapos eltiltást, mert ma, a randwicki Chase The Dream Handicap után elismerte a  gondatlan lovaglás vádját. Ezzel kihagyni kényszerül a Golden Slipper napjának összes (közte 4 Gr1-es) versenyét, így más kerül Ausztrália legnagyobb szupersztárjának, a nyolcszoros Gr1-es bajnok,  Anamoe-nak a nyergébe is. Ők ketten a második képen.

Hát ez sokba fog kerülni J-Mac! Hogy mennyibe? Az ausztrál kollégák már ki is számolták. A zsokék öt százalékos jutalékával számolva, a felfüggesztés James McDonaldnak becslések szerint 215 150 dollárjába kerülhet, természetesen csak akkor, ha mind a négy ló megnyerné a Gr1-es versenyét.

Kép: www.scmp.com

süti beállítások módosítása