A Pacers megszakította a Philadelphia győzelmi sorozatát

 Parádézott a wisconsini srác!

th.jpg

A képeken látható Tyrese Haliburton 33 pontot és 15 asszisztot jegyzett, Obi Toppin pedig 27 pontot szórt, így az Indiana Pacers 132-126-ra legyőzte a Philadephia 76erst az NBA kedd esti mérkőzésén, és egyúttal megszakította a philadelphiaiak nyolcmeccses győzelmi sorozatát.

"Tudtuk, hogy nagyobb tétje volt ennek a meccsnek a bajnokságban" - mondta Haliburton. "Soha nem játszottam még rájátszásban, így ez volt az első esélyem, hogy bajnoki címért küzdjek, és nagyon komolyan vettem. ... És még soha nem győztem le a Philly-t, szóval ez egy izgalmas győzelem volt számomra". – mondta a 23 éves, Wisconsinban született irányító.

„El kellett fogadnunk a mentális kihívást, hogy nehéz helyzetekben is jól játsszunk egy olyan csapat ellen, ahol két nagyszerű játékos és sok keményen játszó srác van, de a mi srácaink elvégezték a feladatot” – mondta Rick Carlisle, a Pacers vezetőedzője.

"Néha a labda egyszerűen nem úgy pattog, ahogy szeretnéd" - mondta Nick Nurse, a Sixers vezetőedzője. "Voltak pillanatok, amikor csodálkoztam azon, hogy nehéz helyzetekbe hoztuk őket, ők pedig dobtak egy vad passzt és befejezték kosárral. Csak 11 eladott labdájuk volt." Pedig Embiid 39 pontot, 12 lepattanót szerzett, de ez is kevésnek bizonyult!

A Pacers, miután vasárnap 23 támadópattanót engedett a Sixersnek, kedden ötön tartotta őket.

Az Indiana támadója, Jalen Smith fejsérüléssel hagyta el a Wells Fargo Centert. A csapat közleménye szerint kórházba szállították kivizsgálásra.

Képek: Pacers X

süti beállítások módosítása