Dupla öröm

Harden huszonötezredik pontja, a Clippers zsinórban elért hatodik győzelmével párosult.

harden.jpg

Ahogy a képen is láthatják a  Los Angeles Clippers hátvédje, a 24. a liga történetében, aki elérte ezt a mérföldkövet. Legtöbb pontját a Houston Rockets tagjaként szerezte, ahol a 10-szeres All-Star kiválóság kilenc szezon alatt három bajnoki címet nyert.  A 34 éves játékos mindössze 184 ponttal van lemaradva Jerry West mögött. 

Az est főszereplője 28 ponttal, 15 assziszttal, hét lepattanóval és egy labdaszerzéssel járult hozza a Golden State Warriors 121-113-arányú  legyőzéséhez, ami a klub zsinórban elért hatodik győzelme volt. A másik oldalon Klay Thompson szezoncsúccsal, 30 ponttal (közte 8 hármassal) segítette csapatát.

Mindhiába.

Úgy néz ki, hogy sokba fog kerülni a San Franciscoiaknak a négyszeres bajnok - és a védekezésben kulcsszerepet betöltő - Draymond Green folyamatos fegyelmezetlensége. Miután kedden arcon ütötte a phoenixi Jusuf Nurkicot ismét  - most határozatlan ideig - tiltották el, ebben a szezonban immár negyedjére. Összességében pedig tizenkilencedjére, ami rekord az aktív kosarasok között.

score.JPG

Képek: @FeelLikeDrew X, score.com

süti beállítások módosítása