Cunningham 43 pontos szezoncsúcsa is kevés volt

Zsinórban 24. vereségét szenvedte el a Detroit Pistons.

trae.jpg

Pár napja közöltük a szégyenpad táblázatát. Akkor 21 verséggel még hátrébb rangsorolódtak, de a mostani 24-el már ez az ötödik leghosszabb nyeretlenségi sorozat az NBA 77 éves történelmében. A szaklapok már azt találgatják mikor állnak a lista tetejére, ami szerintük még idén be fog következni. 

Így hiábavaló volt Cade Cunningham parádés estéje, értelemszerűen nem tudott felhőtlenül örülni. "Győzni akarok, mindannyian nyerni akarunk. Fiatal csapatunk van. Szükségünk van ezekre a pillanatokra, hogy tanuljunk és jobbak legyünk" - mondta Cade.

A másik oldalon is akadt egy kiváló teljesítmény. A nyitóképen látható Trae Young újabb dupla duplával hosszabbította meg sorozatát, 15 gólpasszt és 31 pontot jegyzett, csapata, az Atlanta Hawks pedig 130-124-re verte a Detroitot, amihez Bojan Bogdanovic 25 pontja is jelentősen hozzájárult.

"Nem akartam hagyni, hogy ellenünk szakadjon meg a sorozatuk" - mondta Young.

Pistons - Hawks 124:130

És a végére még hasonlóan nagy teljesítmények a legutóbbi játéknapról, amik nem eredményeztek győzelmet.

Joel Embiid fantasztikus 40 pontos, 14 lepattanós mutatója "veszett kárba", mert 108:104-re győzött a Bulls Philadelphia-ban. Luka Doncic megint a Dallas vezére volt, de 38-11-8-as (pont-lepattanó-assziszt) eredménysora is kevés volt Denverben. Nuggets-Mavericks 130:104

Nyitókép: @TheTraeYoung X

süti beállítások módosítása