Nyíregyházi tripla

A férfi kosárlabda bajnoki összefoglalónkat most a hármas szám fogja uralni.

507_hun_1552.jpg

A szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésre készülő szombathelyiek talán (ismét) szorosabb különbséggel verték az Oroszlányt, de Kelleréknél ezekben a hetekben nagyon figyelni kell az erő helyes beosztására. Vas megye másik csapata, a Körmend is győzni tudott a PVSK ellenében, aminek legfőbb oka talán az volt, hogy hárman is kiválóan játszottak. White, Stokes és Savic is remek napot zárt.

Zsinórban harmadik vereségét már nem szenvedte el az Alba. Annak ellenére, hogy a csapat ultimátumot kapott, amit két vereség követett, még semmiféle személyi változásról nem hallani a koronázóvárosból. Most Vojvoda vezérletével a sok sérülttel küszködő, és emiatt egyre reménytelenebb helyzetbe kerülő Sopront verték idegenben.

Szintén nem jutott el három zakóig a Szedeák, mert Persons és Cook pontjainak köszönhetően győzni tudott Szekszárdon, így a Paks vonulhatott le vesztesen a pályáról – egymásután harmadjára.   

Szintén nem szenvedte el zsinórban harmadik vereségét a DEAC, amely parádés kezdésének köszönhetően végig uralta a mérkőzést a ZTE ellenében, és meglehetősen simán győzött.

A forduló hőse egyértelműen a Nyíregyháza. Élőben tekintettük meg a Szolnok elleni mérkőzésüket a hónap elején, amikor is biztató jeleket mutatva már huzigálták az oroszlán bajszát. Győzni akkor még nem sikerült, de már látható volt, hogy ez nem sokat fog váratni magára. Nos, kérem Pethő Ákos csapata, a Sopron és a Körmend után tegnap tv-s meccsen a Kaposvárt is legyőzte, azaz zsinórban harmadik győzelmét aratta. Johnson 38 pontja nagyban hozzájárult a 43-as VAL indexhez, no és persze csapata sikeréhez.

Gratulálunk nekik!

Egy találkozó jut mára. Szolnokon, a hét közben komoly pofont kapó Potocnik gárda fogadja az edzőváltáson átesett Kecskemétet, akik pontosan mögöttük, a harmadik poziciót foglalják el a tabellán.

Eredmények:

8_ford.JPG

Kép: HUnbasket

süti beállítások módosítása